El Restaurant

 
 

El nostres plats són dels que no et deixen amb gana i són reconeguts pels nostres clients després del primer àpat. Això vol dir que tenim clients que sovint vénen a menjar els nostres peus de porc amb caragols i bolets, el morro de bacallà gratinat amb all i oli enfornat, les múrgoles amb fetge d’ànec i crema amb tòfona, la nostra carn a la brasa de carbó, les costelletes de xai petit, l’onglet de bou, i les nostres llaminadures fetes a casa.

 A tot això cal afegir-hi els atractius de la nostra parròquia, com les mines, la Ruta del Ferro, els llacs de Tristaina, el llac de l’Angonella, tot un grapat de muntanyes meravelloses, camins per a BTT, l’art romànic de la vall, els poblets Sornàs, la Cortinada, Arans, el Serrat, i Ordino, on tenim la Casa Comunal, el museu Casa d’Areny-Plandolit, el de les miniatures, el centre esportiu, etc.

 

Per tot això i més coses que ja us trobareu, veniu a la vall del Nord.

 

Josep Ramos, cuiner i propietari del restaurant l’Era d’en Jaume

 

 

Tel. 324 602 Pep Ramos

El nostre restaurant està situat al meravellós poble de Llorts, a 1.450 m d’altitud,

Es va construir dins d’una era (construcció de pedra per guardar els ramats i l’herba dintre del poble), i per això es diu l’Era d’en Jaume. En Jaume era l’antic propietari de l’era i ara fa uns trenta anys la va restaurar i hi va fer un restaurant amb el seu nom.

 

L’era està datada del segle XVII, segons indica una pedra picada a mà que està damunt de la porta. Al costat de l’era tenim l’església de San Serni, que dóna caràcter a la zona. Si veniu el diumenge, el mossèn Joan Fenosa farà la missa al voltant de la una del migdia.

Deixem l’era i parlem del restaurant. Tenim dues plantes:

  1. a nivell de carrer, el menjador petit per a unes vint persones.

  1. a la primera planta, per a unes cinquanta més.